ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ο γαστρονομικός τουρισμός της Θεσσαλονίκης στο National Geographic




Αποτέλεσμα εικόνας για Ο γαστρονομικός τουρισμός της Θεσσαλονίκης στο National Geographic



Παράθυρο με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης «άνοιξε» από το πρώτο του τεύχος το περιοδικό National Geographic, στην ειδική του έκδοση για το φαγητό.

Το πρώτο τεύχος του National Geographic Food, το οποίο εκδίδεται στην Μεγάλη Βρετανία, φιλοξενεί ολοσέλιδη καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα από την κουζίνα της πόλης.




 «Όλοι γνωρίζουν την αξία της προβολής στο National Geographic. 




Η γαστρονομία είναι ένα από τα ισχυρά μας ατού στον τουρισμό και γι αυτό και φροντίσαμε να υπάρχει στο πρώτο τεύχος μια ολοσέλιδη καταχώριση που προβάλλει την Θεσσαλονίκη στην διεθνή γαστρονομία» δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης-αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.