ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Θεματική κρουαζιέρα με οίνο και γεύσεις της Ελλάδας από τη Louis Cruises



Η Louis Hellenic Cruises, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της, η οποία στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής της ταυτότητας και την εδραίωσή της ως η κατεξοχήν εταιρεία κρουαζιέρων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, διοργανώνει θεματική κρουαζιέρα, γεμάτη από γεύσεις και άρωμα Ελλάδας. 


Η τριήμερη κρουαζιέρα με τίτλο “Οίνος & Γεύσεις της Ελλάδας” διοργανώνεται σε συνεργασία με την Οινοποιεία Μπουτάρη και το διακεκριμένο chef κ. Χριστόφορο Πέσκια, στις 27 Απριλίου 2012, με προορισμούς τη Μύκονο, την Πάτμο, την Αρχαία Έφεσο στο Κουσάντασι και τη Σαντορίνη.


Στόχος της συγκεκριμένης κρουαζιέρας είναι η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας όπως αυτή “μεταμορφώνεται” δημιουργικά από τον Χριστόφορο Πέσκια, καθώς και η παρουσίαση των πλέον αντιπροσωπευτικών ποικιλιών ελληνικών κρασιών από την εταιρεία Μπουτάρη. Ο διευθυντής Εξαγωγών της Οινοποιείας Μπουτάρη κ. Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης θα παρουσιάσει την ιστορία του ελληνικού κρασιού ανά τους αιώνες με ειδική αναφορά στις 4 κυριότερες κατηγορίες κρασιών που παράγονται στην Ελλάδα και αποτελούν σημεία αναφοράς για το ελληνικό κρασί διεθνώς. Τα κρασιά Μπουτάρη έχουν εξέχουσα θέση  στις κάβες των πλοίων της Louis Hellenic Cruises και οι επιβάτες θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ειδικές συσκευασίες και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 Σημειώνεται ότι μερικά από τα πιάτα του κ. Πέσκια σερβίρονται σήμερα στα εστιατόρια “Θάλασσα”, τα οποία λειτουργούν στα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruises.


Στο τέλος των δύο παρουσιάσεων θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή επιλεγμένων κρασιών της εταιρείας Μπουτάρη και μεζέδων υπό την επιμέλεια του κ. Πέσκια. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν μια προαιρετική εκδρομή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι Σαντορίνης, όπου θα γίνει ξενάγηση στο οινοποιείο και γευστική δοκιμή διαφόρων ποικιλιών, καθώς και πειραματικών κρασιών της εταιρείας Μπουτάρη.